Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa obrirà els seus tallers a la ciutadania coincidint amb la Festa Major L’Escola d’Art se suma a la iniciativa “Tallers oberts” impulsada per l’Associació Sant Galderic i La Claraboia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

edRa obrirà els seus tallers a la ciutadania coincidint amb la Festa Major

L’Escola d’Art se suma a la iniciativa “Tallers oberts” impulsada per l’Associació Sant Galderic i La Claraboia
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa participarà el proper 29 de juny a la iniciativa Tallers oberts, impulsada per l’Associació Sant Galderic i La Claraboia en el marc de la Festa Major. El centre aprofitarà l’ocasió per mostrar les activitats que realitza en els seus tallers, donar a conèixer les seves instal·lacions i presentar l’equip de professors que hi treballa.

Entre les 10 h i les 14 h, els visitants podran veure els alumnes del Taller de Ceràmica fent una fornada de Rakú, una tècnica d’elaboració de ceràmica oriental, així com una exhibició de torn. En la mateixa franja horària, també obrirà les seves portes el Taller de Dibuix i Pintura, permetent tots aquells que ho vulguin provar diferents tècniques artístiques: monotips, dibuix d’observació i tècniques mixtes. En darrer terme, entre les 12 h i les 13 h, es convidarà la gent a participar en el Taller de Model al Natural, en què s’ensenya a analitzar i interpretar la figura humana a través del dibuix.

Coincidint amb els Tallers oberts, la ciutadania podrà visitar a edRa l’exposició que ret homenatge a l’arquitecte, dissenyador i pintor suís Le Corbusier, figura clau en la renovació de l’arquitectura el segle XX, amb projectes i obres executades arreu del món.

Onze artistes obren els seus tallers
A banda d’edRa, la iniciativa Tallers oberts comptarà amb la participació d’onze artistes locals, que obriran els seus espais de treball en diferents franges horàries durant el diumenge 29 de juny. L’objectiu d’aquesta proposta és donar a la ciutadania la possibilitat de conèixer de prop la seva feina i gaudir de les activitats que proposin.

Aquesta activitat s’estrena a Rubí de la mà de l’Associació Sant Galderic i La Claraboia però ja s’ha fet anteriorment amb èxit en altres indrets. Els artistes que participaran en aquesta primera edició dels Tallers oberts a Rubí són: Sandra Bea, Pep Borràs, Xavier Espínola, Rafa Gascón, Núria S. Lacambra, Carme Llop, Oriol Marco, Sergi Marcos, Carlos Martínez, Miquel Mas i Anna Tamayo.