Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant l'estiu està previst que acabin una quinzena de projectes finançats pel FEIL Ja es pot veure l’estructura del nou pavelló poliesportiu de La Llana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Durant l'estiu està previst que acabin una quinzena de projectes finançats pel FEIL

Ja es pot veure l’estructura del nou pavelló poliesportiu de La Llana
Està previst que al llarg d’aquest mes de juliol acabin al voltant d’una quinzena d’obres subvencionades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) dels 31 projectes que es van posar en marxa a partir del mes d’abril.

Es tracta de les obres de construcció de voreres i enllumenat del passeig de la Riera, que encara resta per col•locar l’enllumenat i l’enjardinament; l’enllumenat als carrers Or Diamant i Topazi, la instal•lació de la fibra òptica de la qual falta per pavimentar el carrer Sant Magí; l’enllumenat i voreres de l’avinguda Astronomia i plaça Urania.

Pel que fa a centres esportius, també acabaran les obres de reforma i adequació del pavelló de Can Rosés i del camp de futbol 25 de Setembre, dels quals falta per enllestir l’escomesa de gas i de llum, respectivament. Per altra banda, la majoria d’obres als centres escolars també està previst que acabin al llarg d’aquest mes per tal tancar durant l’agost els últims detalls que quedin pendents abans d’iniciar el nou curs escolar.

Al setembre també s’espera finalitzar altres projectes, com és el cas del parc de Ca n’Alzamora. En aquests moments s’estan realitzant tasques de jardineria i al setembre es col•locaran els jocs infantils.

El primer dels projectes que ja va finalitzar és l’enderrocament de les naus de Can Sedó, que tenien un termini d’execució d’un mes. També ja ha finalitzat la reforma i adequació de les instal•lacions del camp de futbol de Can Rosés.

Altres obres en marxa l’agost

A banda de les obres finançades pel FEIL hi ha un conjunt de projectes que es continuaran executant durant el període estival. Una d’aquestes actuacions és la construcció del poliesportiu de la Llana que actualment es troba en fase d’aixecament de l’estructura i manté el ritme d’execució programat. Cal recordar que l’acte de posada de la primera pedra d’aquest nou equipament va tenir lloc a mitjans del mes d’abril.

Actualment s’està fent l’aixecament de l’estructura de l’edifici de l’equipament esportiu que es construeix al 25 de Setembre i les obres continuaran al llarg d’enguany seguint el termini d’execució previst.

Pel que fa a l’escola bressol que s’està construint al carrer Calderón de la Barca, està previst que les obres acabin a finals de juliol, per tal de fer un repàs dels darrers detalls durant el mes d’agost i que tot estigui a punt per a l’inici de curs.

Les obres del mercat municipal en aquests moments es troben en la fase de construcció de l’estructura del soterrani.

Per després d’estiu està previst iniciar algunes obres més, com és el cas de l’escola bressol del Bullidor. La previsió és adjudicar les obres cap al setembre per tal de realitzar-les durant l’últim trimestre d’enguany. També està previst iniciar les obres del Celler cooperatiu cap al mes de setembre, després d’haver adjudicat la primera fase d’obres de reforma i rehabilitació a l’empresa Construccions Cots i Claret S.L. per un import de 813.000 €.