Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues persones són rescatades d’un pis del carrer Safir on s’hi ha produït un incendi En les tasques d’extinció de les flames, que només han causat danys materials, hi han participat Bombers i Policia Local, entre d’altres cossos de seguretat i emergències. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dues persones són rescatades d’un pis del carrer Safir on s’hi ha produït un incendi

En les tasques d’extinció de les flames, que només han causat danys materials, hi han participat Bombers i Policia Local, entre d’altres cossos de seguretat i emergències.
Aquest matí s’ha produït un incendi en un habitatge ubicat al número 18 del c/ Safir, al barri de Can Fatjó. En les tasques d’extinció del foc hi han participat tres dotacions de Bombers –una d’elles un camió amb escala, ja que l’incendi s’ha declarat en un cinquè pis–, dues dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i una ambulància.

El sinistre no ha provocat ferits, només danys materials. En el moment en què s’ha iniciat el foc hi havia dues persones al domicili, que s’han refugiat en una habitació fins que han estat rescatades pels bombers. L’incendi ja ha estat extingit.