Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues jornades empresarials per millorar la competitivitat de les pimes i incrementar la contractació de discapacitats Un total de 35 empreses participen en aquestes activitats organitzades per l’OSE i l’IMPES. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Dues jornades empresarials per millorar la competitivitat de les pimes i incrementar la contractació de discapacitats

Un total de 35 empreses participen en aquestes activitats organitzades per l’OSE i l’IMPES.
Un total de 16 petites i mitjanes empreses de la ciutat estan participant en les sessions del Projecte Comercialitza la teva empresa – Cooperem per créixer 2009/10, que l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí està organitzant amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant la primera trobada, el passat 18 de novembre, les empreses participants van mantenir entrevistes curtes de 3 minuts durant diverses hores, en les quals els empresaris van exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració poden haver-hi, mitjançant un format de networking innovador, amb l’objectiu d’establir contactes comercials beneficiosos per les seves empreses.
Les següents accions del programa es fan l’1 de desembre al Rubí + D de 9.30 a 13.30 h, on es tractarà com preparar una entrevista de vendes eficaç, i en sis hores de tutoria a la mateixa empresa, on faran una sessió d’acompanyament personalitzat i individualitzat per consolidar l’objectiu del projecte: donar a conèixer a les empreses les eines per millorar els seus contactes comercials i poder aconseguir nous proveïdors, reduir costos, augmentar la cartera de clients o fidelitzar als qui ja ho són, entre altres aspectes.

Beneficis per la contractació de discapacitats

D’altra banda, l’Institut de Promoció Econòmica (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí va organitza una jornada per
informar als empresaris de la ciutat de les mesures i avantatges que l’administració posa al seu abast per incentivar l’ocupació entre les persones amb disminució. Un total de 35 persones, 17 de les quals eren empreses, van assistir a la jornada, on es va compartir l’experiència de dues empreses rubinenques que tenen persones amb disminució contractades i que van mostrar així els aspectes més positius d’aquesta contractació.

A més, es va tractar la integració sociolaboral de persones amb trastorns mentals, a través de l’experiència de l’Oficina Tècnica Laboral (OTL) de l’IMPES, que forma part d’una xarxa per contribuir a la normalització sociolaboral de persones amb trastorns de salut mental, amb la participació del l’Associació Pro Minusvàlids Psíquics de Rubí que va oferir a les empreses la visió de les famílies que amb persones amb disminució.