Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues alumnes de 3r i 4t d'ESO guanyen el I Concurs de Còmics sobre l'Homofòbia 2010 En aquesta primera edició han participat 26 joves estudiants de 2n d’ESO i batxillerat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dues alumnes de 3r i 4t d'ESO guanyen el I Concurs de Còmics sobre l'Homofòbia 2010

En aquesta primera edició han participat 26 joves estudiants de 2n d’ESO i batxillerat.
El còmic titulat “Insomnio”, creat per Andrea Briceño i Sara Rodríguez de 3r i 4t d’ESO de l’IES Estatut, ha estat el guanyador dels 150 € amb que està dotat el 1r premi del I Concurs de còmics sobre l’Homofòbia 2010, que, amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia que es commemora el 17 de maig, ha organitzat l’Ajuntament de Rubí aquest any.

El segon premi ha estat pel còmic “Mel “ de Melanie Bosch de 4t d’ESO de l’IES Estatut i el tercer per a “Small” de Nato de 4rt d’ESO del mateix institut.

El jurat ha tingut en compte, per a l’atorgament dels premis, l’enfocament de la problemàtica, les solucions aportades, la creativitat, l’originalitat i el llenguatge utilitzat tant a nivell de les imatges com a nivell textual.

Aquest concurs, al qual s’han presentat 26 treballs, té per objecte promoure actituds i comportaments que respectin les diferents opcions sexuals i d’identitat de gènere.