Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos agents de la Policia Local participaran al III Campionat d’Espanya de BTT per a Policies i Bombers La cursa se celebrarà el proper 1 d’octubre a Montjuïc (Barcelona), en el marc del festival Sports Outdoor Experience. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dos agents de la Policia Local participaran al III Campionat d’Espanya de BTT per a Policies i Bombers

La cursa se celebrarà el proper 1 d’octubre a Montjuïc (Barcelona), en el marc del festival Sports Outdoor Experience.
Els agents de la Policia Local de Rubí Gerard Vidal i Josep Soriano participaran al III Campionat d’Espanya de BTT per a Policies i Bombers, que tindrà lloc el proper 1 d’octubre a Montjuïc, a Barcelona. La cursa, que s’iniciarà a les 12h del migdia, es durà a terme en un circuit tancat de 7 quilòmetres. Els participants de la categoria “másters 30 a” (en la qual competiran els dos agents rubinencs) hauran de fer 4 voltes a aquest circuit, el que suposa un recorregut total de 28 quilòmetres.

Vidal i Soriano pertanyen al cos de la Policia Local de Rubí des de fa 7 i 2 anys, respectivament. Tots dos són esportistes habituals: Gerard Vidal ja ha participat en curses semblants (va quedar setè a la passada edició d’aquest campionat i es va classificar en quarta posició al Campionat d’Europa de Policies i Bombers, entre d’altres), mentre que Josep Soriano ha participat en diferents pedalades de policies, com la de la Guàrdia Urbana de Barcelona, tot i que mai en competició.

En aquest sentit, els objectius dels dos participants rubinencs són, en el cas de Vidal, intentar millorar els resultats d’altres anys, i en el cas de Soriano, acabar la cursa i no entrar fora de control. Tots dos agents van començar a preparar-se per aquesta cursa fa mesos.

El III Campionat d’Espanya de BTT per a Policies i Bombers forma part del festival Sports Outdoor Experience, que se celebrarà a Montjuïc els dies 1 i 2 d’octubre.