Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dones en xarxa organitza un taller d’internet per a dones sobre la web 2.0 Aquest és el segon curs que organitza aquesta entitat per promoure l’ús d’internet entre les dones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Dones en xarxa organitza un taller d’internet per a dones sobre la web 2.0

Aquest és el segon curs que organitza aquesta entitat per promoure l’ús d’internet entre les dones.
El taller d’internet per a dones “Web 2.0: Dona digues la teva”, que s’iniciarà el pròxim dia 2 de novembre i tindrà una durada de tres sessions, s’adreça a dones amb coneixements d’internet que vulguin conèixer les eines que l’entorn Web 2.0 posa al seu abast per tenir presència a la xarxa. Les altres dues sessions es faran dimecres 4 i divendres 6 de novembre.

Aquest segon taller, que s’impartirà a l’edifici Rubí Desenvolupament de 18 a 20 hores, està organitzat per l’entitat Dones en xarxa, un projecte que va ser presentat el passat més de juliol, que vol conscienciar a les dones sobre la importància de la seva presència a la xarxa com a creadores de continguts i no només com a consumidores d’aquests continguts.

Per a més informació sobre els tallers, cal adreçar-se a la regidoria de la Dona, rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 581 39 00, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimarts a dijous, de 16 a 18 h.