Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental L'obra de teatre 'Ella' és una producció de Pallapupas i Ràdio Nikòsia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

L'obra de teatre 'Ella' és una producció de Pallapupas i Ràdio Nikòsia
L’Ajuntament de Rubí forma part de la comissió que aquest any organitza diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el pròxim 10 d’octubre. La comissió está coordinada pel Servei de Rehabilitació Comunitària, i formen part els Serveis de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa, el Grup fotogràfic el Gra, l'associació de veïns de les Torres i dos usuaris del SRC, a més del consistori. El lema escollit aquest any per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) és La depressió, una crisi mundial. Segons l'OMS, la depressió afecta a més de 350 milions de persones de totes les edats.

La primera de les activitats tindrà lloc el pròxim 4 d'octubre, a la biblioteca mestre Martí i Tauler. Es presenta el taller de fotografia del grup 'Empenta', del Servei de Rehabilitació Comunitària, a les 6 de la tarda. El dia 15 d'octubre, també a la biblioteca, es farà un contacontes infantil amb 'El cazo de Lorenzo', a càrrec d'Isabell Carrier, també a les 18 h. I un dels actes més importants serà l'obra de teatre 'Ella' produïda per Pallapupas i Ràdio Nikòsia, que es representarà a La Sala el 17 d'octubre a les 19 h. L'obra és el resultat de 9 mesos de treball de Pallapupas i del seu Programa de Teatre Social, en el qual els actors han anat construïnt la història, dia a dia, a partir de vivencies pròpies. La protagonista lluita per a fer realitat el seu somni mentre es troba amb diferents pressions entre la psiquiatria convencional i altres opcions alternatives.
Les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental finalitzaran amb una jornada de portes obertes i un tast de truites al Centre de Rehabilitació Comunitària, el 25 d'octubre a les 17 h.