Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte i diumenge no es podrà aparcar a la zona sud de l’Escardívol amb motiu de la rua de Sant Antoni Abat La Policia Local ja ha començat a col·locar avisos als vehicles i senyalització excepcional a la zona afectada informant de la prohibició d’estacionament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dissabte i diumenge no es podrà aparcar a la zona sud de l’Escardívol amb motiu de la rua de Sant Antoni Abat

La Policia Local ja ha començat a col·locar avisos als vehicles i senyalització excepcional a la zona afectada informant de la prohibició d’estacionament.
Els preparatius i la celebració de la rua de Sant Antoni Abat obligaran a buidar de vehicles la zona sud de l’Escardívol aquest cap de setmana. Així, entre les 06:00h de dissabte i les 17:00h de diumenge, no es podrà estacionar en aquelles places d’aparcament més properes a la rotonda de la C-1413a.

Agents de la Policia Local han col·locat senyalització excepcional a la zona afectada informant d’aquesta prohibició, així com avisos als vehicles que hi ha estacionats en aquestes places, amb l’objectiu de reduir al màxim el nombre de cotxes que finalment hagin de ser retirats amb la grua municipal.