Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es constituirà formalment la comissió de seguiment del Pla RubíJove Una vintena de rubinencs s’han mostrat interessats a formar part d’aquest grup, que haurà de vetllar pel compliment del Pla Local de Joventut de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dissabte es constituirà formalment la comissió de seguiment del Pla RubíJove

Una vintena de rubinencs s’han mostrat interessats a formar part d’aquest grup, que haurà de vetllar pel compliment del Pla Local de Joventut de Rubí.
Aquest dissabte, 8 de juny, tindrà lloc la primera trobada de la comissió de seguiment del Pla Local de Joventut de Rubí corresponent al període 2012-2016. El Pla RubíJove pretén ser l’eina i la base de treball de les polítiques de joventut que es portaran a terme al municipi en els propers quatre anys. Així, el pla marcarà les línies a seguir en matèria d’educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i cohesió social entre els anys 2012-2016 al municipi de Rubí.

L’elaboració del Pla RubíJove es divideix en 3 fases: la diagnosi, el disseny del pla i la seva avaluació. A finals de l’any passat, l’Ajuntament va donar a conèixer a una seixantena de joves rubinencs la diagnosi, un document que permet conèixer la realitat demogràfica i social dels joves del municipi a través d’anàlisis quantitatius i qualitatius. En aquella jornada participativa es va demanar la implicació dels joves de la ciutat per tal de començar a dissenyar el pla. El mes de març, el consistori els va convocar de nou per donar resposta a les propostes plantejades a la primera trobada.

El següent pas és la creació de la comissió de seguiment del pla, que haurà de vetllar pel seu compliment. La comissió, que es constituirà formalment dissabte, hauria de ser l’embrió del futur Consell Local de Joventut, un òrgan participatiu format per diferents entitats juvenils de la ciutat amb voluntat de representar el jovent de Rubí.

Una vintena de joves que han participat en les trobades anteriors s’han mostrat interessats a formar part de la comissió de seguiment, que és oberta a tot el jovent de la ciutat, pertanyin o no a una entitat. Durant la reunió, que tindrà lloc a les 12h a l’Espai Jove Torre Bassas, es decidirà qui formarà part de la comissió. A més, l’Ajuntament presentarà als assistents una proposta de funcionament i els explicarà en quin punt es troba l’aprovació del Pla RubíJove.