Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres se sortegen els 55 pisos públics en règim de venda de Sant Jordi Parc Un total de 201 persones han presentat una sol·licitud per a optar a un d’aquests habitatges. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Dimecres se sortegen els 55 pisos públics en règim de venda de Sant Jordi Parc

Un total de 201 persones han presentat una sol·licitud per a optar a un d’aquests habitatges.
El proper dimecres, 23 de desembre, es durà a terme el sorteig dels 55 pisos de protecció oficial en règim de venda de Sant Jordi Parc.

Els habitatges d’aquesta promoció s’han distribuït en dos edificis: un amb 15 vivendes i l’altre amb 40. Els immobles estan ubicats a l’avinguda Josep Ferrer i Domingo i al carrer Cati Curet.

Un d’aquests pisos està destinat a persones amb mobilitat reduïda acreditable i 5 més a unitats familiars amb un membre amb disminució psíquica. El preu aproximat d’aquests immobles oscil·la entre els 123.000 € i els 150.000 €, depenent de la superfície útil de cada habitatge.

L’Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) ha estat l’encarregat de portar a terme les obres, que es van iniciar a principis d’aquest any.

En total s’han presentat 201 sol·licituds per a optar a la compra d’un d’aquests habitatges, una quinzena de les quals s’han desestimat perquè no complien els requisits establerts o bé perquè no havien presentat tota la documentació necessària.

El sorteig tindrà lloc el proper dimecres, 23 de desembre, a les 12 h, al teatre municipal La Sala, situat al carrer Cervantes, 126 de Rubí.

Un cop escollit l’habitatge, es formalitzarà el contracte d’adjudicació i el nou propietari abonarà el 10% del valor del pis, la plaça d’aparcament i el traster. Durant els 12 mesos següents es fraccionarà un altre 10% del preu total. El lliurament de les claus està previst que es faci aproximadament al mes de setembre de 2010.

Altres promocions

A banda d’aquests 55 pisos públics en règim de venda a Sant Jordi Parc també hi ha altres promocions en marxa a la ciutat.

ADIGSA està construint 33 pisos de lloguer (1 d’ells adaptat) a Can Sant Joan. El 16 d’octubre va finalitzar el termini per sol·licitar l’accés a un d’aquests habitatges de dues habitacions i amb superfícies que oscil·len entre els 54 i els 78 m2, situats a dos edificis de quatre plantes.

El mateix dia també es va tancar el termini per sol·licitar, en segona adjudicació, 5 habitatges públics al passatge Bailen. Aquests immobles tenen superfícies que oscil·len entre els 57 i els 73 metres quadrats i un lloguer mensual d’entre 242 i 311 €.

Paral·lelament, continuen les obres de construcció d’una de les dues promocions previstes per l’Ajuntament de Rubí al costat de la plaça d’Andalusia, a la Zona Nord. Es tracta d’un solar situat al carrer Lepant 92-98, d’aproximadament 1.800 m2, on l’IMPSOL hi està alçant 46 pisos en règim de compra.

Els 22 restants previstos, que seran gestionats per la societat municipal PROURSA, seran de lloguer. Les obres és previst que s’iniciïn al primer trimestre del 2010.

Totes dues promocions preveuen la construcció de locals comercials i de diversos aparcaments.