Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts s'inicien les darreres millores al barri d'El Pinar S’asfaltarà l’esplanada al costat de la pista esportiva i un tram de la carretera C-1413 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimarts s'inicien les darreres millores al barri d'El Pinar

S’asfaltarà l’esplanada al costat de la pista esportiva i un tram de la carretera C-1413
Aquest dimarts 7 de gener, s’inicia la darrera part de les obres de millora d’El Pinar, consistent en l’asfaltatge de la zona d’aparcament que hi ha al costat de la pista esportiva del barri i del tram de la C-1413 pròxim al centre cívic. Els treballs no comportaran grans alteracions del trànsit, ja que es faran fora de les hores punta, garantint en tot moment el pas de vehicles.

L’esplanada que es pavimentarà és un espai de terra de 1.300 metres quadrats on aparquen actualment al voltant d’una seixantena de vehicles. Després d’asfaltar-la, aquestes places d’estacionament seran degudament senyalitzades.

Està previst que entre dimarts i dimecres es facin les tasques d’asfaltatge tant a l’aparcament com a la C-1413. Un cop finalitzades, entre dimecres i dijous es procedirà a la senyalització horitzontal i vertical.

En el cas de l’esplanada, es treballarà entre les 8 h i les 18 h, mentre que a la carretera les actuacions es faran entre les 11 h i les 15 h per tal d’evitar l’afectació en hores punta. En aquesta franja, se senyalitzarà i coordinarà el trànsit per assegurar en tot moment el pas de vehicles.

Amb aquestes darreres actuacions, finalitzaran les obres d’urbanització del barri d’El Pinar que van arrencar el 2011, cofinançades per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya en el marc de la Llei de Barris.