Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’obre la convocatòria per al VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials L’objectiu és fomentar la cultura emprenedora al municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dilluns s’obre la convocatòria per al VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials

L’objectiu és fomentar la cultura emprenedora al municipi.
El VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials, organitzat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí, inicia el pròxim 2 de juny el període de presentació de candidatures.

En aquest concurs, que té per objectiu impulsar la creació de noves empreses i estimular el foment d’idees empresarials per tal de fomentar la cultura emprenedora al municipi, poden participar projectes empresarials viables que s’ubiquin a Rubí i idees empresarials innovadores que puguin ser desenvolupades en un projecte empresarial a la ciutat.

El premi per al millor projecte empresarial d’aquesta edició consisteix en 5.000 €, mentre que per a la millor idea empresarial és una quantitat de 1.000 €.

En la selecció dels treballs, es valoraran aspectes com la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, la formació i experiència del promotor en relació a l’activitat del projecte, la capacitat legal, d’inversió i risc, les perspectives de creixement empresarial, la creació de llocs de treball i el caràcter innovador. Pel que fa a les idees presentades, es tindrà en compte la seva originalitat i component innovador, la seva possibilitat de convertir-se amb un projecte empresarial viable, i si es tracta d’una iniciativa de caire social amb repercussió directa al municipi.

Per a participar al concurs, cal recollir els guions de treball a les oficines de l’OSE, on també es podran realitzar les tutories que calguin per al desenvolupament del projecte o idea empresarial. Serà necessari presentar els guions desenvolupats de projecte o idea que optin al premi en paper escrit, format DIN-A4, amb original i dues còpies, acompanyat del corresponent suport informàtic.

El termini per presentar els projectes es tancarà el 27 d’octubre de 2008 i el 28 d’octubre es farà públic el llistat de participants admesos al concurs al taulell d’anuncis de l’OSE i a www.rubiempresa.net. El veredicte del jurat es coneixerà un mes després, el 27 de novembre.

L’any passat, en què es van presentar un total de 13 projectes i idees, van guanyar el V Concurs un projecte sobre jardineria ecosostenible i una idea sobre el servei de còpies de seguretat.