Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous i Divendres al matí es tallarà el carrer Maximí Fornés per obres El traçat de les línies 1 i 5 d’autobusos es modificarà durant els dos dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Dijous i Divendres al matí es tallarà el carrer Maximí Fornés per obres

El traçat de les línies 1 i 5 d’autobusos es modificarà durant els dos dies.

Les obres de reurbanització de la plaça del Doctor Guardiet obliguen a realitzar talls temporals de trànsit durant el matí de dijous i divendres, al carrer Maximí Fornés. Aquests treballs es desenvolupen durant el mes d’agost per tal de minimitzar l’afectació. En aquest cas, el soterrament de la línia telefònica obliga a fer dos talls de trànsit. Els autobusos, per la seva banda, modificaran el seu recorregut durant els dos dies.

Les línies 1 i 5 del transport urbà faran un recorregut alternatiu durant tota la jornada del dijous i del divendres. Quatre parades, les de l’Ajuntament, Maximí Fornés, Doctor Guardiet i Sant Joan quedaran fora de servei. Els autobusos de les línies esmentades es desviaran pel carrer Cadmo, per agafar el passeig de la Riera, fins a la rotonda de Topazi, per anar cap al carrer de Sant Joan, travessant una altra vagada la riera, on es recuperarà el recorregut habitual. Dissabte, les dues línies reprendran el traçant ordinari.

Pel que fa al tall de trànsit al carrer Maximí Fornés, es desenvoluparà concretament dijous i divendres des de les 8 h del matí, fins a les 13 h de la tarda. Durant aquest període els ciutadans podran utilitzar un itinerari alternatiu. Per tal de eludir molèsties innecessàries pels ciutadans, les restriccions de trànsit començaran a la cantonada del carrer de Pau Claris amb Cadmo. Des d’aquest punt es pot accedir al carrer de Joaquim Blume, per connectar amb el del Gimnàs i el carrer de la Riera. Des del carrer Santa Llúcia es pot anar fins al carrer Llobateras. De manera excepcional, el carrer Francesc Macià estarà obert al trànsit, des del carrer Llobateras, fins al carrer Montserrat, durant les hores del tall, per permetre que els veïns dels carrers afectats (Maximí Fornés, Sant Joan, Pere Esmendia, Montserrat, Sant Jaume, Sant Cugat, Sant Pere, Magallanes i Plana de Can Beltran) puguin accedir als seus aparcaments. També excepcionalment el tram del carrer Montserrat entre el de Maximí Fornés i Francesc Macià es canviarà de sentit per garantir els accessos.

La possibilitat de circular pel carrer Francesc Macià, a les hores que Maximí Fornés estigui tallat, permetrà també que des d’aquesta via es facin les tasques de càrrega i descàrrega dels comerços de la zona, sempre abans de les 10 de matí.

Durant els treballs de soterrament de la línia telefònica, és a dir, dijous i divendres, tot i que no sigui a les hores de tall del carrer Maximí Fornés, els ciutadans es poden trobar amb algunes incidències de trànsit puntuals a la zona. En tot cas, els treballs s’han organitzat acuradament, per tal de minimitzar les molèsties als veïns, als comerciants i als ciutadans, en general.