Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà organitza una jornada de portes obertes el Dia Internacional dels Museus El pròxim dimecres 18 de maig, tothom podrà visitar el museu per conèixer el patrimoni de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà organitza una jornada de portes obertes el Dia Internacional dels Museus

El pròxim dimecres 18 de maig, tothom podrà visitar el museu per conèixer el patrimoni de la ciutat.
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2011, el Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà de Rubí organitza una jornada de portes obertes, que ofereixa a tota la ciutadania la possibilitat de conèixer el patrimoni i la història de Rubí. La jornada es farà de 16 a 20 h.

Aquest any, aquesta efemèride que se celebra a tot el món des de l’any 1977 per crear consciència sobre la importància dels museus en el desenvolupament de la societat, porta per lema 'Museu i memòria'. Per aquest motiu, s’ha decidit que la joia del museu que aquest any es mostrarà als visitants és un fragment de marbre de bona factura amb inscripcions localitzat a l’antiga Masia de Can Fatjó, que segurament hauria format part d’una placa honorifica dedicada a un personatge rellevant d’aquell moment.

Aquests últims anys, el Dia Internacional dels Museus ha experimentat un gran augment de participació internacional amb prop de 30.000 museus que organitzen diverses activitats en més de 100 països de forma conjunta.

A més, les persones que assisteixin a aquesta jornada de portes obertes podran visitar l’exposició “Tutankamon. Imatges d’un tresor sota el desert egipci”, una mostra itinerant del Museu Egipci de Barcelona que s’exposa al Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà de Rubí fins al 24 de juliol, així com la exposició permanent 'Rubí, l’evolució d’un poble' que recorre la història de la nostra ciutat.