Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia d’Andalusia 2012 a Rubí L’alcaldessa participarà dissabte 3 de març al matí en l’ofrena floral a Blas Infante. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dia d’Andalusia 2012 a Rubí

L’alcaldessa participarà dissabte 3 de març al matí en l’ofrena floral a Blas Infante.
La ciutat torna a acollir la celebració del Dia d’Andalusia a Rubí amb una desena d’activitats que donaran el tret de sortida el pròxim divendres 2 de març amb un sopar inaugural a Can Amat que començarà a les 20 h amb l’acte d’inauguració, la conferència a càrrec del doctor en Dret i escriptor Antonio Manuel Rodríguez, i el ball posterior al sopar, que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Rubí, Carme García.

Aquesta commemoració, que organitza anualment la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR), on hi ha representades les entitats de cultura popular i tradicional andalusa de la ciutat, continuarà al dia següent amb la tradicional ofrena floral al monument de Blas Infante a la plaça d’Andalusia, en la qual participen l’alcaldessa i altres representats municipals. Posteriorment, hi haurà la rua pels carrers de la ciutat, amb la banda de música de Sant Vicenç dels Horts, fins al parc de Ca n’Oriol per assistir a la missa rociera, la paella popular i l’actuació de tots els grups flamencs i cors de les entitats de la CECAR, amb la clausura del grup “Los Sobraos” i un sopar camperol per a tots els assistents.

La festa conclourà el diumenge 3 de març amb la trobada anual del Dia de convivència entre les entitats andaluses de tota Catalunya organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí. Aquesta celebració es farà al parc de Ca n’Oriol.