Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra el Dia d’Andalusia aquest cap de setmana El Dia de Convivència de la FECAC tanca la celebració el diumenge al parc de Ca n’Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra el Dia d’Andalusia aquest cap de setmana

El Dia de Convivència de la FECAC tanca la celebració el diumenge al parc de Ca n’Oriol.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, assistirà el sopar de presentació del Dia d’Andalusia a Rubí aquest divendres 27 de febrer, a partir de les 20 hores a la carpa instal•lada al parc de Ca n’Oriol. L’acte, que començarà amb un vi d’honor i amb la conferència “Memoria de la luz para una intrahistoria andaluza”a càrrec de Juana Castro, poeta, articulista i crítica literària, clourà amb el sopar, l’actuació de la Agrupación Musical Nuestra Señora de las Angustías de Cabra (Còrdoba) i un ball.

A més, l’alcaldessa també participarà a l’ofrena floral al monument de Blas Infante a la plaça d’Andalusia que tindrà lloc el dissabte 28, Dia d’Andalusia, a les 12 hores.

Altres actes organitzats a la ciutat per commemorar aquest dia són la concentració d’entitats de cultura andalusa de Rubí a les 10 hores a la plaça de Pere Aguilera, la posterior cercavila pels carrers de la ciutat, la paella popular a les 14 h al parc de Ca n’Oriol, on també es farà la Missa rociera i el Festival de la Coordinadora d’Entitats de Cultura Andalusa de Rubí (CECAR) a partir de les 18 hores.

Dia de la convivència

I un cop més, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), en col•laboració amb l’Ajuntament de Rubí, celebra al llarg de tota la jornada del diumenge 1 de març, el Dia de la Convivència, amb concursos i actuacions, a més dels parlaments institucionals, al parc de Ca n’Oriol i a la carpa instal•lada en el mateix lloc.