Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detingut un home per la seva presumpta relació amb tres robatoris amb intimidació L’arrestat hauria amenaçat a les seves víctimes amb un arma blanca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Detingut un home per la seva presumpta relació amb tres robatoris amb intimidació

L’arrestat hauria amenaçat a les seves víctimes amb un arma blanca.
Els agents de la Policia Local de Rubí van arrestar dissabte a un home, que es considera presumpte responsable de tres robatoris amb violència i/o intimidació durant un curt període de temps. A la detenció van col•laborar activament un grup de ciutadans que van arribar a retenir al lladre durant una estona, tot i que finalment va poder escapar i va ser atrapat pels policies locals.

Els fets es van produir dissabte, 20 de novembre, al centre de la ciutat. Concretament a les 16h, al telèfon d’emergències de la Policia Local es va rebre una trucada a la que s’alertava de la comissió d’un atracament a la via pública, a la confluència del passeig de la Riera amb el carrer de Torrijos. Els ciutadans asseguraven que havien aconseguit agafar al autor del delicte i el tenien retingut.

Immediatament es van mobilitzar les unitats del cos local de policia, però el lladre va aconseguir desfer-se dels ciutadans que el retenien i fugir abans que arribessin els agents. La Policia Local va posar en marxa un dispositiu de recerca amb les dades facilitades pels testimonis del robatori, que va permetre localitzar un sospitós pocs minuts desprès i no lluny del lloc dels fets.

L’home va ser detingut amb els indicis de respondre absolutament a les característiques facilitades pels testimonis. L’arrestat va ser identificat com M.E.A., de 29 anys i veí de Rubí. A aquest home se li va intervenir un arma blanca, presumptament utilitzada per intimidar a la seva víctima i part dels efectes sostrets.
Posteriorment els agents de la Policia Local van ser advertits de què a prop del lloc de la intervenció s’havien produït altres robatoris durant la mateixa tarda de dissabte. Els policies van arribar a concretar que dues víctimes d’atracaments van referir un modus operandi semblant i van oferir una descripció que es corresponia amb el detingut. Com a conseqüència d’aquestes investigacions, a M.E.A., que ja té antecedents policials en relació amb delictes contra les persones, se li atribueixen tres delictes de robatori amb violència i/o intimidació.