Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència L’intent d’estrebada s’ha produït a la confluència entre l’avinguda de Barcelona i el c/ Pintor Murillo i després els lladres han fugit en direcció al c/ Cervantes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local deté dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència

L’intent d’estrebada s’ha produït a la confluència entre l’avinguda de Barcelona i el c/ Pintor Murillo i després els lladres han fugit en direcció al c/ Cervantes.
La Policia Local de Rubí ha rebut, aproximadament a les 01:00h d’aquest dimecres, un avís de l’existència d’una baralla a la via pública, concretament a la confluència entre l’avinguda de Barcelona i el c/ Pintor Murillo. La primera unitat de servei que ha arribat al lloc dels fets ha localitzat un grup de persones que els ha explicat que una dona havia estat víctima d’un intent d’estrebada per part de dos homes i que, al resistir-se, havia resultat lesionada. Els testimonis també han indicat als agents que els autors havien fugit cap al c/ Cervantes.

Després d’una breu recerca, els agents han localitzat els presumptes autors i els han detingut. Es tracta de dos homes, un de 31 anys i amb domicili a Sant Quirze del Vallès i l’altre de 35 anys i amb domicili a Rubí.

Els dos individus tenen antecedents per diferents tipus de delictes contra la propietat i d’altres béns protegits. La víctima és una dona jove que ha patit lesions lleus i que ha pogut recuperar els seus efectes personals.