Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desallotgen dos blocs de pisos del Pinar al declarar-se un incendi en un dels habitatges Dues patrulles de la Policia Local han participat en les tasques d’evacuació d’una seixantena de veïns. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Desallotgen dos blocs de pisos del Pinar al declarar-se un incendi en un dels habitatges

Dues patrulles de la Policia Local han participat en les tasques d’evacuació d’una seixantena de veïns.
Un incendi al pis 5è-4ª del bloc número 2 del Pinar va obligar ahir al vespre a desallotjar els veïns d’aquest edifici i també els del bloc número 3, en total unes 60 persones.

La Policia Local va rebre l’avís d’incendi a les 19.40h. Després d’avisar els Bombers, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques, dues patrulles del cos municipal van acordonar la zona de seguretat per a què poguessin treballar els serveis d’emergència.

Una hora més tard, els veïns del bloc número 3 (que s’havia desallotjat per precaució en el supòsit que es propagués l’incendi i que no es va veure afectat per les flames) van poder tornar als seus domicilis. Els inquilins del bloc número 2, en canvi, van se conduïts al local de l’Associació de Veïns del barri per tal de tranquil•litzar-los i donar-los suport.

Cap a les 21h, els Bombers van informar que l’incendi estava totalment extingit i que els veïns del bloc número 2 ja podien entrar als seus habitatges per comprovar-ne l’afectació, acompanyats d’un policia local i un bomber. Les inspeccions oculars van finalitzar a les 21.15h. Els únics veïns que no van poder tornar a casa seva van ser els del pis sinistrat, el 5è-4ª, que va quedar totalment calcinat. Els seus inquilins, un matrimoni amb dos fills petits, van ser allotjats per l’Ajuntament en un hostal i avui han rebut el suport dels Serveis Socials per cercar allotjament, roba i menjar.

En l’extinció de l’incendi hi van participar 4 vehicles de Bombers (un d’ells amb escala), 2 ambulàncies, 2 patrulles de la Policia Local i una de Mossos d’Esquadra, cos que es farà càrrec d’investigar les causes del foc.

Els serveis mèdics només van haver d’atendre una persona a causa d’un atac d’ansietat.