Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà es tornen a obrir tots els centres escolars de la ciutat Aquesta tarda, les escoles municipals d’Art i Música i l’Escola d’Adults obriran amb normalitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Demà es tornen a obrir tots els centres escolars de la ciutat

Aquesta tarda, les escoles municipals d’Art i Música i l’Escola d’Adults obriran amb normalitat.
L’Ajuntament ha anunciat que demà tornaran a obrir tots els centres escolars de la ciutat en el seu horari habitual, així com les classes de formació de l’IMPES i el Comissionat de la Societat de la Informació. De fet, aquesta tarda mateix les escoles municipals d’Art i Música i l’Escola d’Adults tornaran a obrir ja que a l’entorn de l’Escardívol, on estan ubicades, es pot circular amb total normalitat, donat que les condicions meteorològiques estan ajudant que la neu i el gel es vagin desfent. No obstant això, en el cas del CEIP Joan Maragall, per prevenir possibles incidències per les gelades que puguin haver aquesta nit, davant la previsió de baixes temperatures, es llençarà sal demà a primera hora a la rampa d’accés al centre per garantir que el transport escolar pugui accedir amb seguretat.

D’altra banda, les activitats esportives en instal•lacions a l’aire lliure, com el camp de futbol i les pistes d’atletisme de Can Rosés o la pista Francesc Calvo continuaran tancades fins demà, ja que l’acumulació d’aigua i gel desaconsellen la seva utilització.

Tres petits incidents de circulació

Altres conseqüències de les nevades d’ahir han estat la caiguda d’algunes branques d’arbres a causa del pes de la neu, que les ha fet trencar-se, així com algun arbre a la zona de les urbanitzacions, en les quals els serveis municipals continuen treballant per netejar camins i carrers de neu i gel. En total, els serveis municipals han repartit unes 70 tones de sal per tota la ciutat entre ahir i avui.

I també el gel de primera hora del matí ha estat el causant de tres petites topades per la relliscada dels vehicles, sense que s’hagin registrat danys personals. Dos d’aquests incidents s’han produït a l’avinguda de l’Estatut i un altre al camí d’Ullastrell.

Pel que fa al servei de transport urbà, que ja funciona amb normalitat a tota la ciutat on s’ha restablert la circulació, només la línia de les urbanitzacions (L-3) continua el seu servei pel camí d’Ullastrell, sense desviar-se a altres carrers secundaris, fins que la resta de vies es trobin en condicions per a poder transitar amb seguretat. Mentre que les línies del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han restablert completament el servei a la nostra ciutat, així com el de Renfe rodalies, tot i que amb certs retards.


Imatges de la nevada


Més informació.

Act. 14.30 h