Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers preparatius per la cobertura dels comicis generals del 20-N Finalment seran 52.133 els rubinencs amb dret a vot . https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Darrers preparatius per la cobertura dels comicis generals del 20-N

Finalment seran 52.133 els rubinencs amb dret a vot .
L’Ajuntament de Rubí fa setmanes que té en marxa la maquinària perquè res falli durant la cita electoral del 20 de novembre. El dilluns, 14 de novembre, es donaran les instruccions als 711 ciutadans que treballaran el dia dels comicis com a membres de les 79 meses electorals (una nova al Joan Maragall) que s’instal·laran als 25 col·legis distribuïts per tot el municipi.

Una setantena de treballadors municipals treballaran durant la jornada de votacions fent tasques de representants de l’administració, seguretat i informació.

El consistori ha habilitat un apartat web a www.rubi.cat per fer el seguiment en directe de la nit electoral a Rubí, que ofereix informació relacionada, un històric de resultats de tots els comicis celebrats fins la data actual i diferents enllaços a les administracions autonòmica i estatal.

Un total de 4 rubinencs invidents exerciran el seu dret a vot de forma secreta després que hagin fet arribar la seva sol·licitud en el termini estipulat pel Ministeri, que finalitzava el passat 24 d’octubre, i s’hagi acceptat la seva sol·licitud.

Les persones que prevegin que no podran votar de forma presencial el dia 20 podran emetre el seu vot per correu certificat fins el dia 10 de novembre.

Tant la Generalitat de Catalunya com el Ministeri de l’Interior han habilitat apartats web amb tota la informació sobre els comicis. L’enllaç a aquests webs es pot fer des de www.rubi.cat/eleccions.