Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers dies per inscriure’s al Cicle de grau mitjà en serigrafia artística de l’Escola d’Art EDRA El curs té una durada d’un any i es fa en horari de tarda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Darrers dies per inscriure’s al Cicle de grau mitjà en serigrafia artística de l’Escola d’Art EDRA

El curs té una durada d’un any i es fa en horari de tarda
L’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí ofereix les últimes places per poder realitzar el Cicle de grau mitjà en Serigrafia artística al centre, el curs 2013-2014. La formació, amb una durada d’un any, possibilita per treballar com a tècnic d’Arts plàstiques i disseny en serigrafia artística en empreses i/o tallers relacionats amb obra gràfica, arts gràfiques, aplicacions de disseny gràfic, en productes tèxtils, decoració, vidre i ceràmica, o conservació i restauració del patrimoni artístic, entre d’altres sortides professionals.

L’objectiu del curs, que s’emmarca dintre de l’ensenyament reglat d’Arts plàstiques i disseny i que compta amb 28 places, és formar professionals capaços de realitzar serigrafies artístiques amb un ampli coneixement de materials i procediments. L’horari de les classes és de 15.30 a 21.30 h, durant les quals els alumnes rebran formació d’Història de la cultura i de l'art, tècniques d'expressió gràfica, disseny assistit per ordinador, fotografia, tècnica serigràfica, projectes, formació i orientació laboral. En acabar el curs, els alumnes realitzen un projecte final que habitualment exposen a la sala d’exposicions de l’escola, que està oberta a tota la ciutadania.

El Cicle de Serigrafia conjuga l’aprenentatge tècnic i industrial amb una vessant molt més artística de la tècnica, ja que la serigrafia afegeix originalitat i exclusivitat a les peces artesanals. A l’escola, per tal de vincular els estudis al món laboral, s’organitzen pràctiques a tallers i empreses de serigrafia, xerrades, visites i col·laboracions amb impressors de serigrafia i artesans.

Per formalitzar les preinscripcions i ampliar informació podeu contactar amb l’Escola d’Art EDRA (L’Escardívol, c/ Joaquim Blume, 28 – Rubí, 93 588 77 02, info@artedra.net), dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 16 h i dimarts i dijous d’11 a 14 h i de 15 a 17 h.