Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrera trobada de l’alcaldessa als districtes per explicar els projectes en marxa a la ciutat Carme García va explicar als veïns del districte 1 les obres de rehabilitació del Centre cívic de Can Fatjó per acollir un equip de Serveis Socials. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Darrera trobada de l’alcaldessa als districtes per explicar els projectes en marxa a la ciutat

Carme García va explicar als veïns del districte 1 les obres de rehabilitació del Centre cívic de Can Fatjó per acollir un equip de Serveis Socials.
L’alcaldessa, Carme García, s’ha reunit amb els veïns del districte 1, al Centre cívic de Can Fatjó, per parlar de les obres que s’estan fent ara mateix a la ciutat i les que començaran properament. Es tracta de la darrera trobada, de la sèrie que l’alcaldessa i diversos responsables municipals han fet pels districtes.

En aquest cas, els assistents van aprofitar per demanar pels projectes que es desenvolupen al seu districte, ja sigui amb finançament dels Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), o bé d’inversió municipal, com per exemple l’adequació dels vestidors del camp de futbol de Can Fatjó o la reparació de les voreres d’un tram de la avinguda de Castellbisbal.

Nou equip de serveis socials al centre cívic de Can Fatjó

Un dels projectes que va suscitar major informació va ser la pròxima rehabilitació del Centre cívic de Can Fatjó per aproximar els Serveis Socials al barri.

Les obres, actualment en fase de licitació, consisteixen en la redistribució de l’interior de l’equipament, treballs generals de millora de les instal·lacions i de separació física entre els espais que continuaran sent ocupats per les entitats i els nous serveis municipals. La modificació més evident és la creació d’un nou accés a la planta baixa de la façana de la avinguda de Castellbisbal, així com una escala i un ascensor que permeten accedir a la primera planta salvant les barreres arquitectòniques.

La meitat de la planta baixa de l’edifici es convertirà en una sala d’espera amb dos punts d’atenció a la ciutadania. També s’ubicaran en aquest espai sales de reunions de treball i despatxos. A la primera planta s’ubicarà el Serveis de Dependència i el Servei Integral d’Ajuda a Domicili. En total, s’intervé en una superfície de 374,51 metres quadrats.

La remodelació del centre cívic inclou també el canvi de paviments en mal estat, renovació i modernització de la climatització i col·locació de noves xarxes elèctriques i de telefonia i Internet.

El termini d’execució de les obres és de 4 mesos i el pressupost de licitació de 402.239 euros. La inauguració del nou equipament està prevista per al darrer trimestre d’aquest any.

Aquesta actuació s’emmarca a l’estratègia del Ajuntament de descentralitzar el serveis socials, per apropar-los als usuaris. En aquesta línia, juntament amb l’adequació del Centre Cívic de Can Fatjó, està la reforma del local municipal del carrer Mª Aurèlia Capmany. Tot plegat suposa una inversió de prop de 900.000 euros.