Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DARRERA HORA TEMPORAL: Rubí es troba en la zona d'alt risc de nevades per aquesta nit Es preveu que es produeixin nevades a la comarca al llarg de tota la nit, seguides d'una baixada severa de les temperatures https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

DARRERA HORA TEMPORAL: Rubí es troba en la zona d'alt risc de nevades per aquesta nit

Es preveu que es produeixin nevades a la comarca al llarg de tota la nit, seguides d'una baixada severa de les temperatures
La darrera trobada del Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Rubí ha decidit que demà s'obriran les escoles d'art, EDRA, de música, Pere Burés, i les escoles bressol municipal. A les 7 del matí l'Ajuntament emetrà un informe d'evolució del temporal que servirà per confirmar definitivament aquesta decisió o fer un canvi si s'estima convenient atenent a criteris de seguretat.
Pel que fa les escoles i instutits de la ciutat depenents de la Generalitat, el conseller d'Interior Felip Puig, en roda de premsa ha anunciat que també es mantindran obertes. Queda suspès, però el transport interurbà. A Rubí, això vol dir que els alumnes del JV Foix, el Joan Maragall i l'Escola d'Educació Especial, malgrat estar obertes als alumnes, aquests no disposaran dels autobusos que habitualment els traslladen al centre.
L'Ajuntament ha distribuit un total de 65 tones de sal pels principals accessos viaris del nucli urbà i les urbanitzacions. A les 7 de la matinada s'ha previst que una dotació de la Brigada Municipal inspeccioni els principals accessos per garantir que no hi hagi problemes de mobilitat davant la possibilitat que les nevades que es preveuen siguin intenses a la població. Hi ha una reserva de 25 tones més de sal per poder ser escampades en cas de necessitat.
A la mateixa hora, l'Ajuntament haurà fet una avaluació de la xarxa viària i emetrà un comunicat de la situació. A les 10 del matí hi haurà una nova trobada del comitè d'emergència.

Es recomana prudència a la ciutadania en els desplaçaments amb vehicles davant la possibilitat que les baixes temperatures puguin produir plaques de gel en el ferm.