Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos gratuïts per a millorar el funcionament de les entitats i associacions locals Els cursos es desenvoluparan durant el mes de desembre i les inscripcions es poden fer al Servei de Relacions Ciutadanes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cursos gratuïts per a millorar el funcionament de les entitats i associacions locals

Els cursos es desenvoluparan durant el mes de desembre i les inscripcions es poden fer al Servei de Relacions Ciutadanes.
L’Ajuntament de Rubí ha programat per al mes de desembre dos cursos o tallers adreçats a les entitats i associacions de la ciutat amb la voluntat d’oferir-los eines que els permetin millorar la seva organització i el seu funcionament. Tots dos cursos es desenvoluparan a l’edifici Rubí+D.

El primer d’ells porta per títol “Revisem el nostre funcionament, diagnosi de l’entitat amb metodologia participativa” i es farà els dies 1 i 2 de desembre, mentre que el segon taller se centrarà en “L’organització i funcionament de les associacions” i s’impartirà els dies 15 i 16 de desembre.
Els representants d’entitats i associacions interessats a participar-hi poden fer la seva inscripció de forma presencial al Servei de Relacions Ciuadanes de l’Ajuntament de Rubí, al passeig Francesc Macià 65-67, 2on-1a, o telemàticament amb un correu electrònic al mateix servei a lcmo@ajrubi.cat.

Els cursos s’organitzen conjuntament amb l’Organisme Autònom Flor de Maig, de la Diputació de Barcelona, i la formació serà impartida per la Fundació Pere Tarrés.