Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d’Internet a la Finca Font del Ferro El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí i la Finca Font del Ferro han organitzat conjuntament un curs d’internet bàsic per als usuaris de la Finca. Es tracta de la segona edició d’un curs d’aquestes característiques adreçat a un col·lectiu específic, formació que s’emmarca en l’oferta de cursos en noves tecnologies que programa anualment el Comissionat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Curs d’Internet a la Finca Font del Ferro

El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí i la Finca Font del Ferro han organitzat conjuntament un curs d’internet bàsic per als usuaris de la Finca. Es tracta de la segona edició d’un curs d’aquestes característiques adreçat a un col·lectiu específic, formació que s’emmarca en l’oferta de cursos en noves tecnologies que programa anualment el Comissionat.

El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí i la Finca Font del Ferro han organitzat conjuntament un curs d’internet bàsic per als usuaris de la Finca. Es tracta de la segona edició d’un curs d’aquestes característiques adreçat a un col·lectiu específic, formació que s’emmarca en l’oferta de cursos en noves tecnologies que programa anualment el Comissionat.<br /><br />El curs va començar el divendres 10 de desembre i acabarà el proper dia 22 i hi participen 4 alumnes. En total seran 6 sessions d’1,5 hores cadascuna a partir de les 18 h. El curs es realitza a l’edifici Rubí Desenvolupament, en concret a l’espai del punt públic d’accés a Internet.