Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d’higiene i manipulació d’aliments adreçat als comerciants de Rubí La regidoria de Comerç ha programat un curs d’higiene i manipulació d’aliments adreçat als comerços del sector alimentari del municipi amb un total de 20 places per cada una de les dues sessions de tres hores que es faran. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Curs d’higiene i manipulació d’aliments adreçat als comerciants de Rubí

La regidoria de Comerç ha programat un curs d’higiene i manipulació d’aliments adreçat als comerços del sector alimentari del municipi amb un total de 20 places per cada una de les dues sessions de tres hores que es faran.
La regidoria de Comerç ha programat un curs d’higiene i manipulació d’aliments adreçat als comerços del sector alimentari del municipi amb un total de 20 places per cada una de les dues sessions de tres hores que es faran.

El curs l’impartirà professorat de l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) de Terrassa a l’edifici Rubí + D i té una durada de 3 hores (de 14 a 17 h). Els participants podran assistir-hi el proper dimarts 19 d’octubre, o bé, el dimarts 26 d’octubre. El preu és de 30 euros per persona, amb despeses de material i certificat d’aprofitament final inclosos.

El Decret 208/2001, que regula la formació d’higiene i manipulació d’aliments, assenyala que les empreses són les encarregades de vetllar per la formació dels treballadors en aquest sentit. Els comerços del municipi són petits i ja que, per diversos motius no poden garantir aquesta formació, l’Ajuntament de Rubí vol facilitar l’acompliment de la legislació a través d’aquest curs.

Durant el primer semestre de l’any 2004 ja es va organitzar un curs semblant, però aleshores es va adreçar a restauradors i socis del Gremi d’hostaleria de Rubí. L’Ajuntament de Rubí ha previst organitzar properament un altre curs d’aquestes característiques per als comerciants del mercat.

El nombre de places pel curs d’higiene i manipulació d’aliments és limitat, amb un màxim de 20 persones per sessió. Els interessats poden dirigir-se a la Regidoria de Comerç, telèfon 93 581 39 00, de dilluns a divendres de 8 a 15h, o bé a les següents adreces de correu electrònic: atp@ajrubi.es o bé mjc@ajrubi.es.

Octubre 2004