Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el cicle de cinema VO al teatre La Sala amb Los abrazos rotos, de Pedro Almodovar Les projeccions s’havien suspès des de l’estiu amb motiu de les obres de reforma i adequació del FEIL. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Torna el cicle de cinema VO al teatre La Sala amb Los abrazos rotos, de Pedro Almodovar

Les projeccions s’havien suspès des de l’estiu amb motiu de les obres de reforma i adequació del FEIL.
El divendres, 6 de novembre, el teatre municipal La Sala reprèn la programació del cicle de cinema VO. Aquesta programació es va anul•lar a principis d’estiu amb motiu de les obres de reforma i adequació de les instal•lacions de climatització que s’hi fan al teatre amb el finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

D’aquesta manera, la primera projecció que es podrà veure és “Los abrazos rotos”, un film del director Pedro Almodóvar protagonitzat per Penélope Cruz, Lluís Homar i Blanca Portillo, entre d’altres.

Fins a finals d’any també es podran veure altres pel•lícules en versió original de Japó, Estats Units, Regne Unit, Itàlia i Suècia. Entre aquestes produccions destaca “Gran Torino”, de Clint Eastwood, que es podrà veure el 20 novembre; i la pel•lícula catalana “Tres dies amb la família”, de Mar Coll. Aquesta última tancarà aquest cicle de cinema VO el 18 de desembre.

Totes les pel•lícules es podran veure els divendres al teatre municipal La Sala (c. Cervantes, 126), amb un preu d’entrada de 6 € (amb el carnet biblioteca 4’5 €, i amb el carnet cultural jove 3’5 €).