Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallat al trànsit un tram de la c-1413 amb motiu d’un accident de trànsit Segons informa la policia local, la via afectada es podria reobrir aquest vespre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallat al trànsit un tram de la c-1413 amb motiu d’un accident de trànsit

Segons informa la policia local, la via afectada es podria reobrir aquest vespre.
Un accident de trànsit ocorregut aquest matí a la carretera comarcal C-1413, al terme municipal de Castellbisbal, ha obligat a tallar al trànsit un tram d’aquesta via, afectant a la circulació de vehicles d’entrada i de sortida a Rubí per aquesta carretera.

Segons informa la policia local, cap a les 11.30 h han rebut un avís per part dels Mossos d’Esquadra informant-los que un tràiler havia bolcat a l’alçada d’una de les rotondes pròximes a Molins de Rei per causes que encara es desconeixen. Tot i que no hi ha hagut cap ferit, com a conseqüència de l’accident, s’ha restringit al trànsit el tram afectat i a hores d’ara encara no es permet l’accés de cap vehicle per aquesta via.

La policia local de Rubí ha procedit a regular el trànsit al punt quilomètric 9, a l’alçada de la rotonda del polígon industrial de Can Jardí. Els agents desvien la circulació des de la C-1413 sentit Molins de Rei cap al polígon Can Jardí o cap a l’avinguda Electricitat – Autopista AP-7.

En aquests moments s’està a l’espera de l’arribada d’una grua de grans dimensions per procedir a enretirar el vehicle de la calçada i la neteja de la zona afectada. Està previst que aquestes feines es facin al llarg de la jornada d’avui per tal de poder-la reobrir al trànsit el més aviat possible.