Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'exposen les llistes del cens per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre 51.420 rubinencs tenen dret a vot a les meses de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S'exposen les llistes del cens per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre

51.420 rubinencs tenen dret a vot a les meses de la ciutat.
Els rubinencs poden consultar a partir d’avui les llistes del cens electoral corresponents a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per el 28 de novembre a través d’internet, a la web de l’Ajuntament. Aquestes llistes també es poden consultar en format digital a l’oficina de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situat numero 19 del carrer Doctor Robert. Les consultes es poden fer fins al dia 18 d’octubre durant l’horari d’obertura de les instal·lacions municipals, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 i de 16 a 19 h i dissabtes de 9 a 13 h.

El total de ciutadans inscrits en aquest cens és de 51.887 persones. En tot cas, en aquesta xifra estan inclosos 467 rubinencs que resideixin a l’estranger i estan inscrits al Censo Electoral de Residentes Ausentes (CERA), el que significa que el seu vot segueix uns canals diferents. D’aquesta manera, finalment són 51.420 els rubinencs que tenen dret a votar a la ciutat (a les darreres eleccions autonòmiques de novembre de 2006 eren 50.603 les persones que havien de acudir a les urnes).

Donat que per votar el pròxim 28 de novembre, data de celebració dels comicis autonòmics, és imprescindible figurar a les llistes del cens electoral, es recomana a tots els electors que comprovin la seva inscripció per detectar qualsevol errada.

A Rubí hi ha 34 seccions electorals repartides als 25 col·legis electorals. Els rubinencs hauran de comparèixer a alguna de les 78 meses. La ubicació dels llocs on es pot anar a exercir el dret de vot, també es pot consultar a través de la web de l’Ajuntament, en una plana especial.

Novetats als col·legis electorals

  • La secció 9 del districte 4 estava ubicada al CEIP Mossen Cinto i passa a estar situada a la Residència Casal de la Gent Gran, al carrer Lepant, 31-33.
  • La secció 11 del districte 4 estava ubicada al IES l’Estatut i passa a estar situada a l’Escola Bressol La Bruna, al carrer Calderón de la Barca, 4.
  • La secció 12 del districte 4 estava ubicada al IES l’Estatut i passa a estar situada a l’Escola Bressol La Bruna, al carrer Calderón de la Barca, 4.