Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el període de preinscripcions per als cursos que s’ofereixen a l’Escola Oficial d’Idiomes El dijous 6 de setembre es farà el sorteig de places i, posteriorment, els alumnes admesos podran fer efectiva la matrícula. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre el període de preinscripcions per als cursos que s’ofereixen a l’Escola Oficial d’Idiomes

El dijous 6 de setembre es farà el sorteig de places i, posteriorment, els alumnes admesos podran fer efectiva la matrícula.
Fins les 23:59h del proper 4 de setembre estan obertes les preinscripcions a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Rubí. Els alumnes que es vulguin matricular per primer cop en algun dels cursos d’anglès o francès que s’ofereixen al centre han d’omplir una sol·licitud que trobaran a la pàgina web de l’escola (www.xtec.cat/eoirubi) i imprimir el resguard com a comprovant. L’últim dia, aquest tràmit també es podrà fer de manera presencial, entre les 10h i les 13h.

Els alumnes preinscrits entraran en un sorteig que tindrà lloc el dijous 6 de setembre. Posteriorment s’iniciarà el procés de matriculació i es duran a terme les proves de nivell per accedir a cursos superiors.

Els alumnes antics que no es van poder matricular al juliol ho podran fer entre els dies 6 i 10 de setembre, però hauran perdut la seva prioritat.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Rubí, que va iniciar la seva activitat el passat mes de setembre, ofereix els cursos de 1r, 2n, 3r i 4t d’anglès i fins el tercer nivell de francès. Els horaris pel curs 2012-2013 seran de 16h a 18:30h i de 18:30h a 21h els dilluns i dimecres o bé els dimarts i dijous.