Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament rep 230 sol•licituds durant la campanya sobre la bonificació de l’aigua potable Actualment, més de 1.100 jubilats i 1.979 habitatges on hi conviuen més de 3 persones reben la bonificació corresponent en el seu rebut. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament rep 230 sol•licituds durant la campanya sobre la bonificació de l’aigua potable

Actualment, més de 1.100 jubilats i 1.979 habitatges on hi conviuen més de 3 persones reben la bonificació corresponent en el seu rebut.
El passat 30 d’octubre es va tancar la campanya informativa de les bonificacions en les tarifes de subministrament de l’aigua potable que es va posar en marxa l’1 de setembre.

En aquest període de temps, l’Ajuntament de Rubí ha rebut 230 sol•licituds. D’aquest total, 179 fan referència a habitatges on hi conviuen més de tres persones (és a dir, quatre persones o més) i la resta, 51, a persones en situació de jubilació.

A banda de les sol•licituds rebudes durant aquesta campanya, actualment a Rubí hi ha més d’un miler de jubilats que ja disposen de la bonificació en el rebut de l’aigua potable. Concretament, 546 persones reben la bonificació del 50 % i 589 persones la del 25 %. Pel que fa als habitatges on hi conviuen més de tres persones i que també reben la bonificació, en aquests moments la xifra és de 1.979.

A partir d’ara, els ciutadans i ciutadanes interessats en sol•licitar les bonificacions han de fer-ho de forma habitual a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h, i dissabtes de 9 a 13 h.