Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia el seu horari durant aquesta setmana amb motiu de Tots Sants El diumenge, 1 de novembre, hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la plaça Pearson i el cementiri. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri amplia el seu horari durant aquesta setmana amb motiu de Tots Sants

El diumenge, 1 de novembre, hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la plaça Pearson i el cementiri.
Com és tradicional per a Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari de visita aquesta setmana, és a dir, del 26 d’octubre a l’1 de novembre. Els interessats en visitar el cementiri hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dilluns, 2 de novembre, es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 12 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h). Durant la jornada del 31 d’octubre i 1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música religiosa i sacra.

Per altra banda, la pregaria pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat, tindrà lloc el diumenge, 1 de novembre, a les 17 h, en el mateix cementiri.

Desplaçament gratuït

Durant tota la jornada del diumenge, 1 de novembre (Tots Sants), hi haurà un servei especial d’autobús urbà amb una freqüència de pas de 15 minuts. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries i enllaçarà la plaça Pearson amb el cementiri municipal.

El servei començarà a les 8.45 h des de la parada Estació-Pearson i la darrera sortida cap al cementiri des d’aquesta parada serà a les 17.45 h. En sentit contrari, la primera sortida des del cementiri cap a la plaça Pearson serà a les 9 h i el servei finalitzarà a les 18 h, coincidint amb l’horari de tancament del cementiri.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per a Tots Sants són:

1) Sentit Pearson - Cementiri: Estació – Pearson, Francesc Macià, Catalunya, Prat de la Riba, Dr. Zamenhof, Bailén, policia local, Can Rosès industrial i cementiri.

2) Sentit Cementiri - Pearson: Cementiri, Can Rosés Industrial, policia local, Bailén, Sardana, Pau Claris, Cadmo, Ajuntament, Dr. Guardiet, Maximí Fornés, Sant Joan, Espoz i Mina i Estació – Pearson.