Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de remodelació de l’escola bressol del Bullidor L’Ajuntament hi destina 500.000 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de remodelació de l’escola bressol del Bullidor

L’Ajuntament hi destina 500.000 euros.
A finals d’aquesta setmana està previst que comencin les obres d’adequació i remodelació de la planta baixa de l’edifici el Bullidor que també acull l’escola d’adults en les plantes superiors.

Fa tres anys que aquest espai és utilitzat per nens i nenes de 0-3 anys que es van haver de traslladar provisionalment davant l’enderrocament de l’escola bressol Sol,solet, situada al Mercat Municipal. Davant la decisió del govern local de convertir aquest espai en la tercera escola bressol municipal de la ciutat, l’Ajuntament ha redactat un projecte integral de remodelació que suposarà una inversió de 500.000 euros.

Durant l’any passat, es van dur a terme alguns treballs de renovació de les instal•lacions de calefacció, electricitat, enllumenat... També se n’han de fer d’altres com ara la reorganització dels accessos i l’adaptació de les aules actuals a les necessitats educatives dels infants.

La superfície total de la nova escola bressol municipal és de 1.044 m2 construïts, amb un porxo exterior per guardar els cotxes de gairebé 50 m2 i un pati de jocs de 575 m2.

L’espai acollirà 6 aules per a infants de 2 i 3 anys amb una capacitat de 20 alumnes per aula, una aula per nens i nenes d’1 i 2 anys, amb capacitat per 13 alumnes, i una altra estança per a infants menors d’1 any. La resta de la superfície estarà ocupada per aules de psicomotricitat, biberoneria, àrees administratives i de professors, lavabos i cuina. També està previst un gran espai central polivalent per dur a terme activitats de jocs i audiovisuals.

Amb la remodelació de l’espai que actualment ocupa l’escola, l’accés es mantindrà pel carrer Joaquim Blume però s’enderrocaran les escales que comuniquen el corredor d’entrada al centre amb el carrer Terrassa. En el seu lloc es construirà un porxo aparcacotxets que permet la creació d’una façana envidrada. A l’espai exterior, s’instal•larà una tanca al voltant del pati.

Les obres van a càrrec de l’empresa Maheco S. A. i tenen un termini previst d’uns 4 mesos.