Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conveni per arranjar franges de protecció contra incendis forestals El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Rubí faran aquesta actuació, que té un cost de més de 36.000 euros, durant el 2009. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Conveni per arranjar franges de protecció contra incendis forestals

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Rubí faran aquesta actuació, que té un cost de més de 36.000 euros, durant el 2009.
La Junta de Govern Local ha aprovat la signatura d’un conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Rubí i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per a l’execució de tasques de prevenció contra incendis forestals en el municipi de Rubí.

Els treballs consisteixen en tasques d’adequació, de neteja de la vegetació i de millora de tres indrets: el pas de la riera del camí dels llenyataires; el camí ral (Can Canyadell), on es construirà una mota per reduir la seva erosió; i, per últim, el pont del camí de Can Fonollet, en el qual es reforçarà la seva estructura. El projecte s’ha elaborat conjuntament entre l’Ajuntament de Rubí, l’Agrupació de Defensa Forestal RUBÍ-ADF i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El pressupost total per dur a terme aquestes tres actuacions és d’uns 32.650 euros, dels quals l’Ajuntament finançarà uns 2.000 euros i la resta, el 94 %, va a càrrec del Consell Comarcal a partir dels fons del PUOSC (2008-2012).

Està previst les tasques comencin aquesta tardor i, segons s’indica en el conveni, la totalitat de l’actuació haurà d’estar enllestida abans d’acabar l’any 2009.