Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conveni amb Can Solà per millorar les instal·lacions esportives de la zona L’Associació de Veïns es compromet a canvi a no sol·licitar subvencions econòmiques fins el 2007. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Conveni amb Can Solà per millorar les instal·lacions esportives de la zona

L’Associació de Veïns es compromet a canvi a no sol·licitar subvencions econòmiques fins el 2007.
L’Ajuntament de Rubí ha signat recentment un conveni amb l’Associació de Veïns de Can Solà a través del qual realitzarà en breu un projecte de millora de les instal·lacions esportives de la zona, que té un pressupost de 5.900 €. Com a contrapartida, l’AVV s’ha compromès a no sol·licitar subvencions econòmiques a l’Ajuntament fins el 2007 (referents a la festa de barri i a l’ajuda anual), tenint en compte que el cost del projecte equival o supera les possibles subvencions que l’associació rebria de l’Ajuntament en aquest període de temps.

Tot i així, l’Ajuntament continuarà col·laborant amb l’associació de forma permanent a través de la cessió de locals, d’instal·lacions i de material quan aquesta ho requereixi.

Les obres de millora

El projecte que engegarà l’Ajuntament de Rubí a Can Solà consisteix en millorar les instal·lacions esportives que gestiona l’associació de veïns: construir 3 pistes de petanca de sauló, col·locar 2 bancs, instal·lar una tanca que delimiti la pista esportiva de la zona petanca - infantil, col·locar una font d’aigua, netejar el camí perimetral i connectar els embornals de la pista a la xarxa de clavegueram. Així mateix, es condicionarà la pista esportiva situada al costat del local social, al carrer José Echegaray. El cost del projecte és de 5.900 € i la durada del conveni és de 3 anys.

L’any passat, l’Ajuntament de Rubí i l’AV del Vallès Parc també van arribar a un acord d’aquestes característiques, a través del qual es va construir un parc infantil en aquesta zona.