Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Controlat l’incendi que s’ha produït a Ipagsa com a conseqüència d’una deflagració de policlorur d’alumini Policia Local i Mossos d’Esquadra ja han desactivat el dispositiu de seguretat que s’havia habilitat de manera preventiva. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Controlat l’incendi que s’ha produït a Ipagsa com a conseqüència d’una deflagració de policlorur d’alumini

Policia Local i Mossos d’Esquadra ja han desactivat el dispositiu de seguretat que s’havia habilitat de manera preventiva.
Una deflagració de policlorur d’alumini, un coagulant no tòxic que s'utilitza per al tractament de les aigües residuals i per a la indústria del paper i el cuir, ha originat un incendi a l’empresa Ipagsa, ubicada al c/ Sant Jordi de Rubí. El foc s’ha produït cap a les 9:15h d’aquest divendres.

Un total de 6 dotacions de Bombers, 4 patrulles de la Policia Local, una dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Rubí i dues ambulàncies han participat en les tasques d’extinció de les flames i en el dispositiu de seguretat que s’ha habilitat de manera preventiva. Els cossos de seguretat han donat avís de la situació al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

La Policia Local ha establert un cordó de seguretat de 200 metres mentre els bombers inspeccionaven la zona afectada. També, com a mesura preventiva, s’ha demanat al responsable de l’IES La Serreta que confinés els alumnes al centre. Passades les 10h del matí, s’ha desactivat el dispositiu i els estudiants ja han pogut sortir de l’edifici, després de comprovar que no hi havia cap tipus de perill.

Paral·lelament, i a la mateixa hora, també s’ha produït un incendi en un pis del c/ Burgos, 3. Les flames, que han obligat a evacuar els inquilins, han cremat la cuina de l’immoble. El foc ja està totalment controlat.