Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Controlada la petita fuita de gas que s’ha produït aquest migdia al comptador de l’escola Schola Després de detectar l’origen de la fuita i de fer les comprovacions pertinents, Bombers i Policia Local han confirmat que no existeix cap tipus de perill. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Controlada la petita fuita de gas que s’ha produït aquest migdia al comptador de l’escola Schola

Després de detectar l’origen de la fuita i de fer les comprovacions pertinents, Bombers i Policia Local han confirmat que no existeix cap tipus de perill.
Coincidint amb l’hora de sortida dels alumnes de les escoles, la Policia Local de Rubí ha rebut un avís informant de la presència d’olor a gas a les immediacions de l’escola Schola, ubicada al centre de la ciutat. Una patrulla d’agents s’ha desplaçat fins al centre educatiu, juntament amb dues dotacions dels Bombers, una ambulància i tècnics de l’empresa Catalana de Gas, que immediatament han tallat la línia general de gas de la zona del c/ Sant Pere com a mesura de prevenció.

Després d’inspeccionar la instal·lació, els tècnics han detectat l’origen de la petita fuita: un dels tubs del comptador de gas de l’escola. En les properes hores es reemplaçarà el tub afectat per un de nou i, posteriorment, el centre educatiu tornarà a tenir subministrament. El servei de la línia general s’ha tornat a restablir després de comprovar que no existia cap mena de perill. L’incident no ha requerit l’evacuació de ningú.