Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les propostes per a tots els públics d'aquestes festes de Nadal Es mantenen moltes de les activitats tradicionals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Continuen les propostes per a tots els públics d'aquestes festes de Nadal

Es mantenen moltes de les activitats tradicionals.
El Programa de Nadal i Reis 2012-2012 de les més de 100 activitats que l’Ajuntament de Rubí organitza per a aquestes festes nadalenques ha suposat una reducció d’algunes activitats, tant les d’àmbit cultural com les de caire comercial, segons van destacar les regidores de Promoció de la Cultura, Maria Mas, i Comerç, Arés Tubau, durant la presentació del programa.

Així, tot i la supressió d’algunes activitats, com la reducció del recorregut de la cavalcada, una de les més llargues de la demarcació de Barcelona, que reduirà també el temps en un quart d’hora aproximadament, es mantenen activitats com les recollides de cartes dels carters als barris, les activitats del Mag Rubisenc al Castell, el pessebre municipal, que es trasllada a la Biblioteca per motius de seguretat i de costos, el pessebre vivent de la plaça Doctor Guardiet, que també es recupera, o les activitats infantils com els tallers nadalencs de la Biblioteca i l’Ateneu o les sessions de cinema infantil gratuïtes de La Sala. A més de les activitats de les diverses entitats i associacions que organitzen concerts, cantades, festivals, representacions teatrals, els quintos de Nadal, etc., que se sumen així a la resta d’activitats que s’organitzen.

Fira de Nadal a Guardiet

Pel que fa a la Fira de Nadal 2011, per primera vegada en aquesta edició s’ha ubicat a la plaça Doctor Guardiet amb 24 parades de productes nadalencs i de regals, a més d’una carpa unificada on s'han fet els diversos tallers d’objectes relacionats amb aquestes festes, espectacles d’animació, i un espai de jocs per als més petits, combinant la part comercial amb la part més lúdica. Una de les activitats que en aquest cas s’ha suspès aquest any és el Trenet dels comerciants per l’elevat cost que suposava pel consistori i la Federació de Comerciants de Rubí. Per suplir aquesta activitat, que es podria recuperar en pròximes edicions, s’ha incrementat el nombre d’activitats als barris per tal de potenciar la participació al carrer de la ciutadania.