Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua oberta la inscripció al concurs de monòlegs de l'Estiu Jove Els interessats en participar al concurs 'Aquí no et prendrem per boig' es poden inscriure al llarg del concurs, del 22 de juny al 18 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Continua oberta la inscripció al concurs de monòlegs de l'Estiu Jove

Els interessats en participar al concurs 'Aquí no et prendrem per boig' es poden inscriure al llarg del concurs, del 22 de juny al 18 de juliol.
L’Ajuntament de Rubí manté obert el període per inscriure’s al II Concurs de monòlegs de l’Estiu Jove 2006 al llarg de tot el concurs i fins el 18 de juliol.

“Aquí no et prendrem per boig” l’organitza el servei de Joventut i consta de 4 sessions:
el 22 de juny (bar Saint Patrick’s, c. General Prim, 33), 6 de juliol (bar Chill en la Parra, c. Ample, 8), 13 de juliol (bar Santa Fe, c. Platí, 27) i 20 de juliol (bar El Barn d’en Greg, c. Alt, 3) a les 22h. Els millors monòlegs participaran a la gran final prevista el 22 de juliol a la plaça Doctor Guardiet.

El premi que rebrà el guanyador de la final és de 300 € (enguany augmenta la quantitat del premi en metàl·lic) i la participació a una actuació remunerada a la final del III Concurs de Monòlegs 2007. Pel que fa a la resta de participants, se’ls atorgarà un diploma de participació. Els interessats s’han d’adreçar a un dels quatre establiments participants i omplir una butlleta d’inscripció.

Més informació