Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continental exposarà la seva experiència d'estalvi energètic en una nova reunió tècnica del projecte Rubí Brilla La jornada que se celebrarà aquest divendres també abordarà l’ús del cotxe elèctric i un nou sistema d’optimització d’energia fotovoltaica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Continental exposarà la seva experiència d'estalvi energètic en una nova reunió tècnica del projecte Rubí Brilla

La jornada que se celebrarà aquest divendres també abordarà l’ús del cotxe elèctric i un nou sistema d’optimització d’energia fotovoltaica
La setena reunió tècnica del projecte Rubí Brilla, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 9 h a l’edifici Rubí Desenvolupament, servirà per exposar i compartir noves experiències d’èxit en l’àmbit de l’eficiència energètica. En aquesta nova jornada, els ponents seran representants de les empreses Continental, IBIL i Valldoreix GreenPower.

La sessió s’iniciarà amb la presentació de Mauricio Ríos, delegat comercial de l’àrea nord-est de l’empresa basca IBIL, qui parlarà als assistents del cotxe elèctric i de les diferents opcions de recàrrega existents. A través de dades reals, es demostrarà la reducció de costos que comporta la utilització d’aquest tipus de vehicles.

A continuació, Ricard Pardell, CEO de l’empresa amb seu a Rubí Valldoreix GreenPower, parlarà del sistema que ha implementat aquesta companyia sota el nom de Watterflow. Aquest permet optimitzar l’autoconsum d’energia fotovoltaica mitjançant la combinació de càrregues elèctriques i tèrmiques, redundant així en un important estalvi.

La setena reunió tècnica de Rubí Brilla es completarà amb la intervenció de l’empresa Continental, també situada a la ciutat, que s’ha ofert per compartir amb la resta de companyies convidades els seus avenços en gestió energètica. Unes mesures que li van permetre reduir el seu consum en un 25% el 2013 sense realitzar cap inversió extraordinària, en la línia del que promou l’Ajuntament de Rubí a través del projecte Rubí Brilla. La ponència anirà a càrrec Julián San Mateo, director de Manteniment d’Edificis, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient de Continental.

Per acabar la reunió d’aquest divendres, s’obrirà un espai de networking amb vista que les empreses locals puguin intercanviar les seves experiències en matèria energètica.