Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Constituïda la comissió de seguiment del Pla d'inversions 2014-2015 El pla, dotat amb 26,3 milions d’euros, conté un total de 107 actuacions de millora de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Constituïda la comissió de seguiment del Pla d'inversions 2014-2015

El pla, dotat amb 26,3 milions d’euros, conté un total de 107 actuacions de millora de la ciutat
Aquest dimarts s’ha constituït la comissió de seguiment del Pla d’inversions financerament sostenibles 2014-2015, en la qual hi participen els grups polítics amb representació al Ple municipal, així com els agents socioeconòmics de la ciutat (col·legis professionals, associacions i gremis empresarials, la Cambra de Comerç, etc.). El Pla d’inversions, que va ser aprovat al darrer ple municipal amb les úniques abstencions d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR), contempla un total de 107 accions. D’aquestes, 62 estan vinculades a l’espai públic, mentre que les 45 restants fan referència a la gestió del patrimoni.

Durant la primera reunió de la comissió de seguiment, l’alcaldessa, Carme García, ha explicat que el Pla “s’ha consensuat amb tots els partits polítics, incorporant propostes de diferents grups municipals”. García ha assegurat que la voluntat de l’Ajuntament, després que el Govern central permetés als consistoris sanejats poder destinar l’estalvi a inversió, ha estat la de “reinvertir aquests 26,3 milions d’euros de superàvit a la ciutat”. L’alcaldessa també s’ha referit a la transparència a l’hora d’adjudicar i executar les obres: “És important ser el màxim de transparents possible [...]. És bo donar comptes a la ciutadania de com s’està desenvolupant tot el procés”.

Per la seva banda, el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, ha titllat el Pla d’inversions d’”ambiciós”, ja que l’Ajuntament ha intentat encabir-hi un gran nombre de demandes ciutadanes i, a la vegada, l’ha definit com “un bé per a la ciutat”.

La comissió de seguiment del Pla d’inversions es reunirà periòdicament per conèixer l’evolució dels diferents projectes, tant en la fase d’aprovació, com la de licitació i execució.