Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència sobre l'artrosi el 26 de març La xerrada, que tindrà lloc a l'edifici Rubí+D, anirà a càrrec del Dr. Luis Pueyo, metge de família del CAP Mútua de Terrassa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Conferència sobre l'artrosi el 26 de març

La xerrada, que tindrà lloc a l'edifici Rubí+D, anirà a càrrec del Dr. Luis Pueyo, metge de família del CAP Mútua de Terrassa.

El Dr. Luis Pueyo, metge de família del CAP Mútua de Terrassa, ofereix una conferència el pròxim 26 de març sobre l’artrosi, una malaltia degenerativa i una patologia crònica que augmenta amb l’edat. L'artrosi es caracteritza per la degeneració i el dolor del cartílag articular, així com per la limitació de la mobilitat del malalt. Segons la Organització Mundial de la Salut (OMS), les malalties reumàtiques representen el tercer problema de salut més important en els països desenvolupats i, entre elles, l’artrosi és la més freqüent: afecta al 80 % de la població major de 65 anys en els països industrialitzats i és una de les causes més freqüents de discapacitat física en adults. A Espanya, uns 5 milions de persones pateixen aquesta malaltia. La conferència “Artrosi i societat” tindrà lloc el dilluns, 26 de març, a les 18 h a l’auditori de l’edifici Rubí+D (Rambleta de Joan Miró, s/n).