Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs literari digital de Sant Jordi 2010 El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concurs literari digital de Sant Jordi 2010

El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça de Catalunya.
Per segon any consecutiu, el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí organitza el Concurs Literari de Sant Jordi dins els actes de la diada.

El concurs vol posar a prova l'enginy dels ciutadans i les ciutadanes a l'hora d'escriure missatges curts de text, o SMS, relacionats amb la diada de Sant Jordi (per recomanar un llibre, escriure un text d'amor, sobre la llegenda de Sant Jordi...).

Com a novetat, tots els i les participants rebran un obsequi per la seva participació, que podran recollir a La Botiga de Rubí-Oficina de Turisme sempre i quan s'acreditin com a tals. Una altra novetat d'enguany és que les votacions populars per triar els millors SMS es podran fer en línia, a la pàgina www.rubidigital.cat o a La Botiga de Rubí-Oficina de Turisme, on a més, només pel fet de votar, rebran un petit detall per la seva participació.

Els premis per als tres millors SMS seran: una càmera digital pel primer classificat, un marc digital pel segon i un MP4 pel tercer. El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça de Catalunya, dins dels actes de la diada de Sant Jordi.

Per participar en el concurs caldrà emplenar el formulari que es trobarà a www.rubidigital.cat fins al 18 d'abril. Un cop tancat el termini de participació, es podran votar els millors SMS, del 19 al 22 d'abril, al formulari de la mateixa pàgina.