Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs Dscbrx la FM d Rubi x SMS El Comissionat per a la Societat de la Informació organitza aquest concurs per Festa Major amb el qual s'ha de descobrir un enigma amagat en 6 SMS. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concurs Dscbrx la FM d Rubi x SMS

El Comissionat per a la Societat de la Informació organitza aquest concurs per Festa Major amb el qual s'ha de descobrir un enigma amagat en 6 SMS.
El Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí, conjuntament amb Ràdio Rubí, organitzen per Festa Major 2009 un concurs adreçat a tots els ciutadans i les ciutadanes perquè utilitzin les noves tecnologies.

Es tracta de desxifrar 6 SMS i descobrir quin és l'enigma relacionat amb la Festa Major que s'hi amaga al darrere de cadascun. Els SMS a desfxifrar es trobaran en els següents indrets de la ciutat: Ateneu Municipal, plaça de Catalunya, plaça del Dr. Guardiet, plaça d'Anselm Clavé, Oficina de Festa Major i Rambla del Ferrocarril.

Totes aquelles persones interessades a participar en el concurs 'Dscbrx la FM d Rubí x SMS' es poden donar d'alta enviant un SMS amb el següent text: FM + nom i cognoms, al 7011 (cost missatge 1,04 € IVA inclòs). Es podran rebre altes fins dissabte 27 durant tot el dia.

Es podrà participar en aquest concurs durant tot el dissabte 27 i fins a les 19.30 hores del diumenge 28 de juny, i per guanyar caldrà desxifrar tots el missatges i encertar l'enigma que amaguen. En cas d'empat, el concurs es resoldrà per sorteig entre els i les encertants.

Hi haurà premis per als tres primers classificats: primer, un netbook (ordinador personal ultraportàtil), segon, un disc dur multimèdia, i tercer, un MP4. L'entrega dels premis anirà a càrrec del regidor comissionat per a la Societat de la Informació, Martí Pujol, i es farà el diumenge 28 a les 20.30 hores a la plaça Pearson, a l'estand de Ràdio Rubí.

Més informació sobre les bases del concurs.