Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Nadal a la Biblioteca Municipal La Biblioteca Mestre Martí Tauler tanca l'any dedicat a Mozart amb un concert a càrrec de professors de l'Escola de Música. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Concert de Nadal a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Mestre Martí Tauler tanca l'any dedicat a Mozart amb un concert a càrrec de professors de l'Escola de Música.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler tanca l’any dedicat a Mozart amb un concert de Nadal sobre aquest compositor el pròxim dimarts, 19 de desembre, a càrrec de 7 professors de l’Escola de Música de Rubí.

Es tracta d’un concert que consta d’una part cantada amb fragments de les òperes “Don Giovanni”, “Le nozze di Figaro” i “Notturni”, i d’una part musical (viola, piano i clarinet). El concert de Nadal tindrà lloc dimarts, 19 de desembre, a les 20 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (c/ Joaquim Blume, s/n).

Altres activitats

Dimecres, 20 de desembre, es tanca la darrera “Hora del Conte” a la biblioteca amb un conte de Nadal, que anirà a càrrec d’Helena Marcet, a les 18.30 h.

Pel que fa a la II Fira de Joventut i de la Infància, que se celebra al pavelló de Can Rosés del 27 de desembre al 4 de gener en horari de 17 a 20 h, la biblioteca tindrà un racó de lectura en aquest espai on s’oferirà als més petits diferents llibres de consulta com contes, còmics i literatura infantil.

A partir d'aquesta setmana, la biblioteca Mestre Martí Tauler regalarà un llibre a tots els usuaris i usuàries que realitzin un préstec bibliotecari. Es tracta d’un llibre de Paul Auster de l’edició especial de la Diputació de Barcelona que es lliurarà amb cada préstec fins a exhaurir existències.