Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de l'Ajuntament en defensa de la plantilla municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comunicat de l'Ajuntament en defensa de la plantilla municipal

Davant l’enrenou creat a partir d’un comentari personal d’un/a treballador/a municipal cap a una representant de l’AE Guspira, l’Ajuntament vol manifestar el següent:

Exigim que s’aturin les crítiques i les acusacions malintencionades contra qualsevol treballador/a municipal.

Demanem que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Rubí puguin exercir la seva feina lliures de suspicàcies i de mentides. Així ha estat històricament en aquest consistori i, fruit d’aquest bon ambient laboral, hem pogut tirar endavant projectes engrescadors amb les entitats i associacions de la ciutat.

L’Ajuntament de Rubí vol donar el seu suport absolut a tots i totes les treballadors de la institució, i concretament a aquells col·lectius que immerescudament hagin vist danyada la seva honorabilitat, en referència a la Brigada Municipal.

L’Ajuntament de Rubí està intentant tancar des de fa dies una trobada amb els i les representants de l’AE Guspira per tal de solucionar un tema que s’ha sobredimensionat i que, per la seva delicadesa i l'edat de les persones implicades, s’hauria d’haver tractat amb més discreció.

I per últim, l’Ajuntament reitera el seu compromís de vetllar perquè els procediments que marquen les relacions laborals de l’organització es fixin sota els criteris d’atenció a polítiques d’igualtat i gènere, com s’ha establert des de fa anys.