Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les sessions formatives per a les empreses que organitza la Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) Durant el primer quadrimestre els empresaris podran participar en una desena de sessions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les sessions formatives per a les empreses que organitza la Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)

Durant el primer quadrimestre els empresaris podran participar en una desena de sessions.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha iniciat les sessions formatives per a les empreses de la ciutat amb les quals acorden les temàtiques a tractar en relació a les necessitats manifestades per l’empresariat rubinenc a través del web de l’OSE cada any.

L’oferta formativa, que va començar la setmana passada amb una sessió sobre les oportunitats empresarials a Brasil, inclou temes com el coaching i la millora de la comunicació, les novetats fiscals per a les empreses, millorar el web de forma efectiva, finançament i negociació bancària, màrqueting electrònic o com reduir la despesa energètica a les empreses.

Les sessions, que es fan els dijous al matí a l’edifici Rubí + D i tenen una durada aproximada d’unes tres hores, són gratuïtes i per inscriure’s només s’ha d’accedir al web de l’OSE i formalitzar la inscripció.

La pròxima sessió està organitzada pel 26 de gener i tractarà diverses tècniques de coaching per millorar la relació amb els clients, definint quina és la millor relació per realitzar una venda i quines són les eines per conèixer les necessitats reals del client i dirigir una comunicació que generi confiança. La jornada anirà a càrrec la coach personal i executiu i directora del centre Isara, Aurora Renalias.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.