Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres per construir el local sociocultural del Pinar Sather Construccions és l’empresa encarregada d’aquestes obres, que tenen un termini d’execució de 14 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres per construir el local sociocultural del Pinar

Sather Construccions és l’empresa encarregada d’aquestes obres, que tenen un termini d’execució de 14 mesos.
El pròxim divendres, 30 d’octubre, està previst que comencin les obres de construcció de l’equipament sociocultural del barri del Pinar.

El nou equipament es construirà en un terreny de 758 m2 situat davant de la rotonda de la carretera C-1413. L’edifici consta de planta baixa més dues plantes que permeten resoldre el fort desnivell de 7 metres existents entre la carretera i la part alta del solar.

Les obres, que van a càrrec de l’empresa Sather Construccions, tenen un termini d’execució d’uns 14 mesos (finals de 2010) i un cost aproximat de 2,5 milions d’euros.

Com a conseqüència d’aquestes obres, es preveu que puguin tenir lloc algunes afectacions puntuals en la zona d’obres, com ara la inhabilitació de la zona infantil del barri del Pinar i l’eliminació provisional d’algunes places d’estacionament de la carretera C-1413. Tot i aquestes possibles afectacions puntuals, no està previst cap tall de trànsit. Tampoc no hi haurà afectacions al servei d’autobús urbà.

Per contra, sí que es traslladarà la parada del servei de transport escolar que actualment està situada al lateral de la C-1413a, al costat de la rotonda. Aquesta parada es traslladarà a mitjans de la pròxima setmana i de forma provisional al final del carrer d’entrada al barri, el carrer del Pinar. Mentre durin les obres, es mantindrà habilitada una vorera per a l’accés a peu dels vianants i escolars d’entrada i de sortida al barri.